Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási információk

A GLS házhozszállítási díj mértéke:

Magyarországon belül: 1290 Ft , mely tartalmazza az áfát. 25.000 Ft értékben vagy afelett történő vásárlás esetén a szállítási költség ingyenes. 

GLS csomagautomataánál 990 Ft, Foxpost autómata esetén 1290 Ft a kiszállítási, itt is 25.000Ft felett történő vásárlás esetén a szállítási költség ingyenes.

Utánvétes fizetésre jelenleg Foxpost és GLS átvétel esetén is van lehetőség. A személmyes átvétel esetén még nem megoldott.

A díj csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie. A termékek ára nem tartalmazza a szállítás költségét.

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálata kézbesíti. A kiszállítás 2-4 munkanapon belül történik. 

Foxpost csomagautomatába történő csomag elhelyezés is 2-4 munkanapon belül történik meg.

A csomagokat a futár munkanapokon, 08:00-20:00 óra között kézbesíti, ezért javasoljuk, szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat küld tájékoztatást.

A szállítási díjat tartalmazó számlát, valamint a termékszámlát a Vevő által megadott email címre küldjük ki. A számla papír alapon érvényes, elszámoltatásához kinyomtatni szükséges.

Kérjük, megrendelés esetén adjon meg telefonos elérhetőséget is, ezzel is könnyítve a csomag mielőbbi megérkezését. A megadott számon csak a szállítás kapcsolatban felmerülő ügyben keressük, azon semmilyen ajánlattal nem zavarjuk.

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.

Csomagolási díjat nem számolunk fel. Csomagoláskor sok esetben újrahasznosított dobozokat használunk. 

A futárszolgálat hibájából bekövetkező késedelemért felelősséget nem vállalunk.

 

Szállítási díjak:
Kedvezményes szállítási díjaink a Magyarország területén egységesek. A külföldi szállítási díjakkal kapcsolatban fent minden tájékoztatást megadtunk.

Fizetési költségek:

SimplePay fizetés esetén 0Ft a költség. Foxpost, vagy GLS utánvétel esetén 500 Ft..

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.