SPORTKONYHA

Nyári Receptek 5. - Tonhalas szendvics

2021.07.14 09:46

tonhalas szendvics

Jó nyári recepteket nehéz találni manapság. Legyen egészséges, kellően tápláló, és persze finom is.
A mai ajánlásunkkal nem lehet mellé nyúlni!
Lássuk is hogyan készíthetjük el otthonunkban gyorsan, és hatékonyan a nyár egyik sláger receptjét!

Íme a: Tonhalas Szendvics

Hozzávalók (1 adaghoz):

40 g natúr lében eltett tonhal (konzerv, lecsepegtetve)
20 g kígyóuborka
20 g érett paradicsom (vagy koktélparadicsom)
1,5 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Spicy Mexicana Sauce
néhány salátalevél
1 szelet Forpro Walnut Protein Bread

Elkészítés:

1. A tonhalat villával összetörjük. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, összeforgatjuk a tonhallal és a csípős szósszal

2. A kenyérre néhány salátalevelet teszünk, és rákanalazzuk a tonhalas feltétet.

Tálalási javaslat:

Koriandert is szórhatunk a szendvicsre.

Tipp:

Olajbogyóval, kapribogyóval is összekeverhetjük a tonhalat.

Elkészítési idő: 10 perc
Snack

Tojásmentes

Energia 202 kcal
Fehérje 18,8 g
Zsír 7,8 g
Szénhidrát 8,6 g
Rost 8,9 g