SPORTKONYHA

Sportkonyha receptek XIX. - Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread

2021.11.04 11:59

A mai ajánlásunkkal nem lehet mellé nyúlni!
Lássuk is hogyan készíthetjük el otthonunkban gyorsan, és hatékonyan az egészséges konyhák egy kiváló receptjét!

 

 

Íme a: Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread

Hozzávalók (1 adaghoz):

120 g fehér bab (konzerv)
15 g fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom
néhány bazsalikomlevél
1 teáskanál fűszeres olívaolaj
2 lap Forpro Tomato & Provence Protein Crisp Bread 


Elkészítés:

1. A babot alaposan lecsepegtetjük, a konzerv levéből egy keveset megtartunk. A babot késes aprítóba tesszük, némi konzervlé hozzáadásával darabosra törjük. Hozzákeverjük a felcsíkozott aszalt paradicsomot, bazsalikomot és egy teáskanálnyit a fűszeres olívaolajból, végül megsózzuk.

2. A babos krémet a lapkenyerekre kenve tálaljuk.

Tálalási javaslat:

Babpástétomot vörös babból is készíthetünk.

Tipp:

Keverjük át néhányszor a késes aprítóban a babot, hogy egyenletesen tudjuk összetörni.

Elkészítési idő: 10 perc

Snack
Laktózmentes
Tojásmentes
Vegetáriánus

Energia 285 kcal
Fehérje 16,6 g
Zsír 8,1 g
Szénhidrát 30 g
Rost 11,7 g