
A mai ajánlásunkkal nem lehet mellé nyúlni!
Lássuk is hogyan készíthetjük el otthonunkban gyorsan, és hatékonyan az egészséges konyhák egy kiváló receptjét!
Íme a: Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread
Hozzávalók (1 adaghoz):
120 g fehér bab (konzerv)
15 g fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom
néhány bazsalikomlevél
1 teáskanál fűszeres olívaolaj
2 lap Forpro Tomato & Provence Protein Crisp Bread
só
Elkészítés:
1. A babot alaposan lecsepegtetjük, a konzerv levéből egy keveset megtartunk. A babot késes aprítóba tesszük, némi konzervlé hozzáadásával darabosra törjük. Hozzákeverjük a felcsíkozott aszalt paradicsomot, bazsalikomot és egy teáskanálnyit a fűszeres olívaolajból, végül megsózzuk.
2. A babos krémet a lapkenyerekre kenve tálaljuk.
Tálalási javaslat:
Babpástétomot vörös babból is készíthetünk.
Tipp:
Keverjük át néhányszor a késes aprítóban a babot, hogy egyenletesen tudjuk összetörni.
Elkészítési idő: 10 perc
Snack
Laktózmentes
Tojásmentes
Vegetáriánus
Energia 285 kcal
Fehérje 16,6 g
Zsír 8,1 g
Szénhidrát 30 g
Rost 11,7 g
