
A mai ajánlásunkkal nem lehet mellé nyúlni!
Lássuk is hogyan készíthetjük el otthonunkban gyorsan, és hatékonyan az egészséges konyhák egy kiváló receptjét!
Íme a: Triple Zero tagliatelle avokádószósszal
Hozzávalók (1 adaghoz):
1 db érett avokádó (kb. 90 g tisztított súly)
1 gerezd fokhagyma
só
1 teáskanál citromlé
1 doboz Forpro Carb Control klasszikus Triple Zero Tagliatelle
10 g natúr Forpro High Protein Beef Jerky
10 g tetszőleges kemény sajt (pl. parmezán, Grana Padano)
korianderzöld és kevés csilipaprika díszítéshez
Elkészítés:
1. Az avokádót kettévágjuk, magját eltávolítjuk, húsát kikanalazzuk a héjából. Turmixgépbe tesszük, hozzáreszeljük a megpucolt fokhagymát, megsózzuk és meglocsoljuk citromlével. Magunk mellé készítünk egy pohár forró vizet. A turmixgépet elindítjuk, a vizet apránként hozzácsorgatjuk az avokádóhoz egészen addig, amíg sűrű szószt kapunk.
2. A tésztát szűrőbe tesszük, hideg víz alatt 2-3-szor átöblítjük. Egy serpenyőbe tesszük a szósszal együtt, összeforgatjuk, felmelegítjük.
3. A szárított marhahúst kisebb csíkokra vágjuk. A kész tésztát ezzel és sajtforgáccsal megszórva, korianderzölddel és csilipaprikával díszítve tálaljuk.
Tálalási javaslat:
A szószt készíthetjük darabosabb állagúra vagy teljesen simára, sűrűségét a forró víz hozzáadásával szabályozhatjuk.
Tipp:
A parmezán sajt laktózmentes táplálkozás esetén is fogyasztható.
Elkészítési idő: 10 perc
Főétkezés
Gluténmentes
Laktózmentes
Tojásmentes
Energia 415 kcal
Fehérje 13,1 g
Zsír 32,6 g
Szénhidrát 6,7 g
Rost 21,9 g
