SPORTKONYHA

Mágikus csirkemell - Chicken Breast Fillet

2020.05.04 11:31

Mágikus csirkemell

VÉGRE! - Most aztán nincs több kifogás a diétában! Mert mielőtt elkezdenétek, hogy nincs időm főzni, nincs pénzem rendelni, nem szeretem, mert gumiízű, nem tudok mindenre odafigyelni, hiába minden nekem ez sok, nem is akarom én annyira kínozni magam, persze másnak könnyebb, egyedül képtelen vagyok rá, értsd meg nekem ilyen a genetikám, mit szólnak majd az emberek, múltkor is a kollégám azt mondta, hogy...

Na, állj már le ezzel a gyenge szöveggel! Mert a dolog innentől kezdve nagyon egyszerű lesz.

Látod, itt ez a csirkemell! Nem kell magyarázni a szó mágikus jelentését, hiszen az edzőtermekben a leggyakrabban elhangzó kifejezés. Szóval itt van ez az ízletes, főtt csirkemell ebben a kis konzervdobozban. Ne ijedj meg, nem tartósítószeres méreg. Nem homok ízű moslék, száraz fájdalom. 29 g színtiszta fehérje. Zsírtartalma, szénhidráttartalma csaknem zéró. És semmilyen elkészítést nem igényel. Hűtőtáskát sem kell magad után vonszolnod.

Bármikor, bárhol pillanatok alatt beburkolhatod, hogy elkerüld a beláthatatlan következményekkel járó atrófiát. Csak az ujjacskáddal nyisd ki a dobozt és kanalazd ki, szippantsd be, kend rá, vagy keverd bele. Hidd el, nagyon egyszerű.

Kiváló megoldás neked. És a többieknek. Nehogy megint elkezdjétek, hogy miért nem. Ez a csirkemell megold mindent. Teljesen gluténmentes, a diéta bármely szakaszában fogyasztható. ...és finom, nagyon finom.

Mindig legyen nálad, mert mindig nálad lehet.

Megveszem MOST!

Forpro Chicken Breast Fillet

simplepay_hu_v2