Leírás
FORPRO® WOW! 25% Crunchy Protein Bar 50 g – Crazy Banana
Élvezd az ízek robbanását egy fenséges, proteindús Forpro® protein crunchy snackkel!
Ezt a fantasztikus szeletet különleges crunchy technológiával állítottuk elő, ami teljesen új szintre emeli a nassolás élményét. Az alacsony szénhidráttartalom és a magas fehérjetartalom tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik odafigyelnek az egészséges életmódra, de nem akarnak lemondani az ízletes falatokról.
Egy harapással átélheted a ropogós textúra és a természetes, krémes ízek elképesztő kombinációját. A gondosan kiválasztott, magas minőségű összetevőknek köszönhetően minden falat valódi ízkavalkád a szádban. Legyen szó akár egy gyors nassolásról, egy edzés utáni regenerálódásról vagy egy egészséges uzsonnáról - ez a Forpro® crunchy protein szelet mindenkor a tökéletes választás.
Ismerd meg a crunchy technológia varázsát, és élvezd a túlszárnyalhatatlan ízélményt! Egy új mérce a nassolás gyönyörűségében.
Kiszerelés: 50 g/szelet
Karton: 20 db
Banán ízű ropogós fehérje szelet tejcsokoládéban (19%) cukorral és édesítőszerrel.
Összetevők: Fehérje keverék (tejfehérje és szójafehérje); édesítőszer: maltitok; polidextróz, nedvesítőszer: glicerin; kakaóvaj, repceolaj, teljes tejpor, kölesliszt, zsírszegény kakaópor, kukoricaliszt, rizsliszt, nádcukor, tejsavó por, tápiókakeményítő, aromák, emulgeálószer: lecitinek; só, természetes banánaroma 0,01%, földimogyoró, mogyoró. Nyomokban dióféléket tartalmazhat. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Tárolás: Száraz helyen, 25°C alatt, közvetlen napsugárzástól távol, gyermekek elől elzárva tárolandó.
Nettó tömeg: 50 g.
Tápértékek - (100 g / 50 g - RI%*/50 g):
Energia: 1 639 kJ / 820 kJ – 10%*, 392 kcal / 196 kcal – 10%*
Zsír: 16 g / 8 g – 11%* • amelyből Telített zsírsavak: 6,7 g / 3,4 g – 17%*
Szénhidrát: 41 g / 21 g – 8%* • amelyből Cukrok: 4,2 g / 2,1 g – 2%*
Fehérje: 25 g / 12,5 g – 25%*
Só: 0,5 g / 0,25 g – 4%*.
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
EAN: 5999104003367
Paraméterek
Kialakítás | Egy adagos |