FitModell Anyuka

FitModell Anyuka a Herkules Olympián.


2021 szeptember 03.

(Budapest, XIII. kerület, Angyalföldi Sportközpont, Rozsnyay utca 4.)


FitModell Anyuka a Herkules Olympián


A Herkules Olympián is lesz FitModell Anyuka versenykategória!
Ebben a kategóriában minden olyan édesanya versenyezhet, aki a színpadon is szeretné megmutatni, hogy család, gyerekek mellett is lehet fitten, sportosan élni.

Nevezési díj:
A FitModell Anyuka kategória versenyzőinek lehetősége van a Miss Bikini kategóriában való indulásra is, melyet a regisztráció alkalmával kell megjelölni.

Nevezési díj: 14.000 Ft
Minden plusz kategória: 7.000 Ft

A regisztráció menete:
A kategóriában való nevezéshez a saját gyermek születési anyakönyvi kivonata (vagy annak másolat, fotója) szükséges, melyet a regisztráción a kategóriába való nevezéskor kell bemutatni. Csak bemutatott születési anyakönyvi kivonat esetén van lehetőség a kategóriában való induláshoz!

A körülményekre való tekintettel a kategória nem kerül megosztásra sem életkor, sem felkészülési szint szerint. Az őszi versenyszezonban azonban a kategória sikerességétől függően felkészültségi szint és eredményektől függően több FitModell Anyuka kategória kerül megrendezésre.

A FitModell Anyuka kategória formai követelményei:
A Miss Bikini kategóriával megegyezően a sportosan izmos, esztétikusan leszálkásított nőies test kerül előnyösebb értékelésre. A túlzott izomzat, a túlzott szálkásság és szárazság nem kerül előnyösebb elbírálásra.
Az értékelésben a has bőrének feszessége - a várandósság élettani hatásait figyelembe véve – nem jelent nagy hibát a FitModll Anyuka kategóriában.

A Fitmodell Anyuka kategória versenyruházata:
A Miss Bikini kategóriával megegyezik.

A FitModell Anyuka kategória alapállásai:
A Miss Bikini kategóriával megegyezik.
Az alapállás és a hátsó alapállás az un. könnyített (kis terpeszállás testsúly eltolással tetszőleges irányba) alapállás, az oldal alapállás a Miss Bikini kategóriával egyezik (az egyik sarok elemelése a földről engedélyezett)
Az alapállások bemutatása jobbra fordulással történik.

A verseny lebonyolítása:
A Herkules Olympia női kategóriáival megegyezően történik.

Részletes versenyinformáció és regisztráció: info@wabbahungary.hu